La colțu' străzii

Lista PSD pentru București

Un comentariu

Lista PSD pentru Camera Deputaților, la București are tot felul de personaje interesante:

 • pe locul 3, dnul. Georgian Pop, deputat, șeful Comisiei de control al SRI. Servim patria!
 • pe locul 4, dna. Oana Florea, oengistă, directoarea Fundației pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului, o organizație prestigioasă fondată de dl. Dan „Felix” Voiculescu.
 • pe locul 5, dl. Mihăiță Varză, consilier general la București, ales recent pe listele UNPR. Care a fuzionat cu PMP. Deci ar fi… membru PMP? Să trăiască bine!
 • pe locul 6, dna. Diana Tușa, deputat PNL până de curând. S-a supărat la alegerilor locale pentru că partidul nu a desemnat-o candidat la primărie. Iată, și-a revenit repede. Întâmplător, soțul domniei sale are un organ de „surse” cu oarece influență în online.
 • pe locul 8, dna. Beatrice Tudor, consiliera personală a dlui. Liviu Dragnea. Va fi interesant de văzut dacă fosta consilieră personală, aleasă în 2012 la Teleorman, se va mai găsi pe liste. Ar putea face un grup de lucru împreună.
 • pe locul 9, dl. Liviu Pleșoianu, o persoană publică creată integral de Antena3, printr-un efort de marketing, aderent înfocat la valorile respectivului post de televiziune și ale patronului său.
 • pe locul 10, dna. Mirela Furtună, președinta TSD Tulcea, fostă consiliera personală a președintelui CJ Tulcea, până când a fost găsită incompatibilă de ANI. Grupul de lucru crește. La schimb, dl. Teodorovici va candida la Tulcea.
 • pe locul 12, dna. Aida Crăceru, fostă Catană, fostă angajată a CJ Teleorman (ahem!), fostă reprezentantă a unei firme de consultanță aflată în centrul unei investigații DNA ce mai include un fost președinte CJ, un fost deputat și actual eurodeputat și 35 de primari și viceprimari, toți de la PSD.
 • pe locul 13, dnul. Ciprian Necula, tehnocrat, secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, știți, cu ministrul acela rău care se ia de dl. Ghiță. Ce naiba, avem servicii, PMP, PNL, încape și un tehnocrat! Dă bine, că e rom.
 • pe locul 14, dna. Gabriela Podașcă, fostă stea în urcare a PSD pe vremea Ponta, încă purtătoare de cuvânt a partidului. Am notat-o aici doar pentru contrast cu cei de mai sus.

La București se vor alege 29 de deputați. Dacă PSD se apropie de cei 40% din sondaje, ar putea fi eligibile chiar 12-13 poziții, cu tot cu re-distribuiri.

Un gând despre „Lista PSD pentru București

 1. Avem doi activiști romi pe listă pe locuri destul de eligible, Manole (11) și Necula (13). Mi se pare o chestie interesantă. Au mai fost cazuri similare la alte alegeri?

Spune-ţi părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.