La colțu' străzii

Nu votați hipsteri, avem super-ofertă la corupți!

8 comentarii

Co-președintele PNL, al doilea partid ca mărime, este investigat penal pentru o operațiune de finanțare ilegală a partidului, inclusiv o șpagă grasă pentru el.

E un moment excelent pentru PSD, primul partid, să capitalizeze scandalul și să ia un avans considerabil. Ah, stai. Unicul președinte al PSD e deja condamnat pentru fraudă electorală și investigat în alte dosare.

Nu-i nimic! Vin din urmă partide noi, care să schimbe clasa politică. ALDE! Care e condus de… domnul acela investigat penal în vreo două dosare. Iar deputatul care le-a vorbit deunăzi de integritate, a fost exclus din partid. Atunci PMP! Liderul său are doar ceva dosare vechi, dacă nu ții cont de noua investigație privind finanțarea ilegală a campaniei, în care sunt implicați fiica sa și colaboratori apropiați.

Nu-i nimic, există întotdeauna UDMR. Liderul lor e poet, nu are dosare; păcat că o bună parte din parlamentari și vicepreședinți sunt investigați sau incompatibili. Se naște și noua speranță, PRU, dar cum se naște, cum a devenit magnet pentru corupții ce nu mai au loc prin alte partide.

Desigur, nu se pune problema să votăm USR. Se știe că Nicușor Dan e hipster.

banii-in-plic

8 gânduri despre „Nu votați hipsteri, avem super-ofertă la corupți!

 1. Pana la vot e nevoie de semnaturi. Care nu a semnat?

 2. Probabil un semn că nu-s conectat pe deplin la cultura románă e că nu am idee care e faza cu clipul pe care l-ai introdus în articol.

  Dar liniștește-ți amicii că Nicușor Dan nu e hipster. În fond, e născut în 1969 (are aproape 50 de ani). Iar programul lui pentru București a fost destul de tradițional, centrat mai mult pe mașini: șosea de centură, eventual transport public pe șină pe linia CFR de centură, dar nimic despre dezvoltarea transportului public pe șine în oraș, cum ar vrea un hipster adevărat (nu ăia din reclame). Iar cu biclele parcă zicea că acum nu e momentul, avem alte alea pe cap.

 3. Ca sa pricep ideea: nimeni nu mai spera ca poate atrage/convinge pe cineva din marea masa a nehotaratilor (totusi, suficienti pentru a castiga detasat alegerile) si incearca sa smulga o felie mica din electoratul PSD sau PNL… mda; pana la urma tot pe pensionari si asistati te poti baza. Nimic de spus, ideea este perfect okay: sa prinda un loc, mai in spate, nu-i vorba, dar sa fie si ei acolo, in esalonul 3 sau poate chiar 2 – si apoi mai vedem, doar viata e lunga si plina de surprize…

 4. @Filip: nici eu nu știu care e faza cu clipul. L-a introdus editorul.

  • Aici Editorul. Arta 2.0 nu se explică, domnilor! Despre escrocii simpatici ai neamului și scena șpăgii din celebra comedie românească, numai poetul știe ce-a vrut să spună. Weekend liniștit la toată lumea!

 5. @Emil: Dăm mai departe:

  Inițiativa România, Grupul pentru Dialog Social (GDS) și Green Hours jazz-café vă invită la Târgul partidelor noi în perioada 1-23 octombrie.

  Vino în grădină la Green Hours sâmbătă și duminică (1-2 octombrie – orele 12.00-19.00), și, apoi, de joi până duminică în fiecare săptămână din octombrie, și semnează pentru partidele noi sau candidații independenți care vor să participe la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

  La târg puteți semna pentru:

  1. Candidații independenți susținuți de PACT: Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor, Marian Staș și Vișinel Bălan (Formulare semnături: https://goo.gl/ln48Tk și https://goo.gl/134qNc)
  2. Partidul M10 (Formular semnături: https://goo.gl/m7p50v)
  3. Candidatul independent Remus Cernea (Formular semnături: http://bit.ly/2cpY3HW)
  4. Candidatul independent Toader Paleologu (Formular semnături: https://goo.gl/LKn1IC)
  5. Uniunea Salvați România (Formular semnături: https://goo.gl/2495Ce)

  Program târg:

  – În zilele de sâmbătă și duminică: 12.00-19.00
  – În zilele de joi și vineri: 16.00 – 19.00

  Sursa: https://www.facebook.com/events/594074210796057/

  • perfect!

   Si un comentariu despre Nicusor Dan: cineva l-a antrenat in ultimii ani sa devina politician: l-am observat la dezbaterile de la Bucuresti ca s-a indepartat cu eleganta de subiecte controversate care i-ar fi adus doar minusuri daca ar fi luat o pozitie considerata ca fiind „hipstereasca” 🙂

 6. Buna ziua,
  Hai ca va explic eu care e faza cu filmul. Bucata e dintr-ul din filmele cu „Brigada diverse”. Cred ca „B.D la munte si la mare”. In faza respectiva cei trei (Dem, Jean si Puiu) organizasera un concurs pentru ocuparea unui post de artista in viitoarea lor trupa internationala si fata din poza venise cu „recomandarea” unui unchi de-al ei care era mandatar. „Recomandarea” consta intr-un plic cu bani. De aici probabil legatura cu coruptia.

Spune-ţi părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.