La colțu' străzii

Cum a plagiat ditamai PSD-ul un hip-hoper obscur

4 comentarii

PSD plagiază la toate nivelurile.

JustMarshal, un artist hip-hop, a publicat acum aproape doi ani piesa de mai jos, „Vrem Schimbare” (atenție! limbaj necenzurat!).

Unui PeSeDist nemțean i-a plăcut așa tare, că a luat o poză din videoclip, a scris în loc de „JustMarshal”, „PSD îți dă puterea” și a lansat-o în online.

Versiunea artistului:

justmarshal

Și versiunea pesedistului:
Proiectul nemtean „PSD ITI DA PUTEREA” va fi implementat de toate organizatiile PSD din Romania

 

Încântați, șefii cei mari ai PSD au decis să fie mesajul național al partidului. După care au aflat, cu ajutorul Internetului, de unde vine poza. Probabil că Ponta se prăpădește de râs.

 

 

4 gânduri despre „Cum a plagiat ditamai PSD-ul un hip-hoper obscur

 1. Acu stai să vedem ce zice Justin, deși probabil e o preluare neautorizată a imaginii. Apropo, vezi că ăștia de la Forbes v-au furat și ei poza din antetul blogului: http://www.forbes.com/sites/melaniehaiken/2011/06/24/5-best-paris-cafes-for-people-watching/
  Sau o fi ceva gen stock photos?
  Dar cred că subiectul mai interesant ar trebui să fie altul: de ce la interval de câteva zile au apărut două platforme cu mesaj radical (Gárda lui Țepeș și ceea ce vrea să fie un nou brand al PSD)? Is it just noise sau mergem, ca restul Europei de Est, în direcția PiS/Fidesz-Jobbik/Syriza+GoldenDawn?

 2. A trecut mai puțin observat că la congresul PRU că și-a dat demisia cel de-al doilea deputat al partidului, R. Tănase (ales PPDD, trecut pe la UNPR), acuzând nepotismul și autoritarismul șefului.

  Blocul Unității Naționale este altă formațiune politică nouă, creată de câțiva foști membri PRM, dintre care mai cunoscut este președintele-fondator Dan Claudiu Tănăsescu. Ar fi trebuit să spun fostul președinte-fondator, că n-au trecut nici șase luni de la înființare că fondatorii s-au certat, au făcut Congrese separate, s-au exclus reciproc și acum se judecă pentru ștampilă.

  Problema dreptei conservatoare este excesul de ego. Cel puțin alte 8 partide naționaliste sunt înființate sau în curs de înființare. Se mai adaugă alte câteva populiste și/sau dacomane. Nu mă aștept ca vreunul să treacă pragul electoral. Noroc că toți oamenii ăștia aud Voci diferite și nu rezistă dacă nu e fiecare șef în partidulețul lui, că dacă s-ar fi unit am fi avut o problemă.

  Poza din antet e dintr-o colecție de profil de pe net.

 3. Eu personal înclin să cred că piața politică e eficientă. Dacă sunt atâtea partide în curs de înființare pe dreapta xenofobă, aș zice că antreprenorii politici au observat o cerere pe piață și reacționează în consecință. Nu știu dacă vom ajunge la ceva comparabil cu Jobbik 20%, dar nu aș paria neapărat pe ratarea pragului electoral de către toți ăștia la parlamentarele din toamnă.

 4. Mai bine ni l-ar da pe Ilici, că știm noi dimensiunea și adîncimea cu care să-l servim. Că betonul nu e chiar așa scump.

Spune-ţi părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.