La colțu' străzii

Generale Cocalare fmm de ministru sinistru care te bagi pompieristic în poză

2 comentarii

Ți se face rău dând scroll prin feedul de pe facebook, printre mărturii, imagini, știri, mesaje, golul din stomac crește paralizant știind că ai fi putut fi acolo, că ai prieteni sau Friends of Friends care au fost acolo. În acel club cuprins de flăcări. După care dai și de imaginile cu politrucul nemernic care se bagă în blitzuri ca să fie văzut și el cu mâna pe furtunul pompierilor. Și îți înghiți voma înapoi, odată cu amintirile proaspete de săptămâna trecută. Vreau să-mi scuzați acest rant scris la cald. DAR.

Ce mm cauți tu la fața locului bă m#?*%@-lule care chiar săptămâna trecută ai dovedit încă o dată că te piși pe orice proceduri de siguranță și protecție, procedurile nu se aplică la valoarea cocalarului din tine. Tu ești “stăpân” doar. Nu te mai ascunzi de presă?

gabriel oprea oportunist colectiv

Mi-am stăpânit nervii acum câteva zile când cu măsluirea procedurilor de organizare a coloanelor oficiale, doar ca să mergi tu ca pașa prin plebe. Mi-a lăsat un gust amar discuția publică mutată exclusiv pe complexul ăsta al tău că n-ai coloană (la propriu) și vrei să compensezi (la figurat). Ce-am văzut eu în moartea acelui polițist de la Rutieră e fix cocalarul instituțional căruia i se rupe de normele SSM. Fiindcă asta a fost: un accident de muncă. Un motociclist (de la Poliția Ru-ti-e-ră!) cu ordin de escortă pe ploaie (!!) cu viteză (!!) sfârșind fix într-un șantier de drumuri în care presemnalizarea prevăzută în orice plan SSM lipsea cu desăvârșire. Plan aprobat&verificat de responsabilii tăi. Poliția Rutieră, da? ograda Ministerului tău, izmenarule.

De la normele SSM la normele PSI, aceeași poveste, mult mai mulți morți. ISU, din nou ograda Ministerului tău!

Iar tu vii acum și te strecori alunecos în poză cu pompierii în acțiune? Fă-ți mai bine o poză de grup tu și cu toți șefii ăia birocrați din ISU, care te pupă undeva cu ardoare și care trebuiau să controleze clubul ăla. Și pe celelalte. De ani de zile. Fă-ți și mai bine un selfie cu avizele la incendiu pe care Ministerul tău le-a dat la toate cârciumile din București. Și cu toate controalele pe care nu le-ai făcut. Și pleacă! Dispari acum din istorie, gunoiule. Fugi lașule cum ai fugit atunci de accidentul aviatic din Apuseni. Sau săptămâna trecută, părăsindu-ți colegul polițist mort.

Cum excelent te-a surprins Perjovschi, n-ai oo n-ai onoare. Oficial, chiar nu ai coloană. O demisie de onoare acum câteva zile te-ar fi salvat azi. Că d-asta lumea civilizată a inventat acest instrument instituțional pe care îl refuzi agățându-te oportunist de o funcție. Ce repede ai ieșit din ascunzătoare direct în lumina reflectoarelor calculând că prostești lumea. Ești deja un cadavru, un zombie politic băgat în față la televizor de Halloween.

Mi-e o scârbă infinită de tine impostorule cu rang ministerial. Nu-ți voi rosti numele că mi-e silă să-mi murdăresc tastatura cu numele tău infect. Și fiindcă voi mișunați ca șobolanii peste tot, tu reprezinți un arhetip, poți fi oricare. Poate fi numele tău poate fi de exemplu altă clonă politrucă de-a ta de la Sectorul 4, care te imita azi-noapte mai mult încurcând prin prezența sa supraponderală.

Nervii și scârba mea nu ajută cu nimic. Sunt lucruri mult mai importante de făcut acum. Am scris și am șters. Am zis să înghit dar apoi am zis că chiar nu trebuie să trecem peste, vreau să știi că știm. Că ești un nenorocit.

Reclame

2 gânduri despre „Generale Cocalare fmm de ministru sinistru care te bagi pompieristic în poză

 1. A face rating si puncte politice pe seama unei tragedii este incalificabil.
  S-a intimplat in Bucuresti, capitala, unde sunt ministere, si, din fericire, mai multe spitale.
  Ce s-ar fi intimplat daca drama s-ar fi intimplat in Timisoara, Cluj, Iasi, Constanta? (Nu sariti ca nu doresc o alta tragedie, ci incerc sa-i dau evenimentului greutatea normala). In cit timp trebuia sa ajunga acolo un ministru sau un secretar de stat? Sau televiziunile?
  Ziaristii si-au facut moment de glorie fugind cu microfoanele dupa bietii supravietuitori care nu de microfoane aveau nevoie, intrebundu-i ce au simtit? cum a inceput si alte bazaconii. De asemenea, alte momente de glorie profanind victimele prin publicarea unor fotografii indecente.
  Un ministru s-a dus si el sa spuna ca salvarea a venit in 2 minute, 7 minute, 11 minute….
  Un primar se dezvinovateste desi nu cred ca l-a bagat cineva in seama…
  Apropos, zona trebuia incercuita la minim 300 – 400 de metri pentru a evita contaminarea cit mai putina a locului.
  Va fi nevoie de timp pentru o ancheta serioasa. Dar nu de ACARI PAUN este nevoie apoi. Ci de masuri si norme pentru locurile publice. De un plan in caz de drame similare. Au murit unii inghetati in APuseni. Un planor este inca disparut. Acum o drama in capitala…
  Am ris amar citind indicatiile unui premier suparat ca a fost nevoit sa se intoarca si sa rateze o cursa de F1. Simbata, se convoaca la servici o armata de inspectori transformati in ulii. Si nici unul n-are decenta si curajul sa-i dea flit. Toti au luat pozitia de drepti. Si teroarea controalelor se va abate peste baruri si alte cluburi.

 2. Ce ancheta? Cand ei,la nici o zi de la moartea politistului au astupat gropile, distrugand in acest mod absolut toate probele unei anchete ? Este păcat pentru ce s-a intamplat in Colectiv , insa este o lectie de care trebuie sa tinem seama…

Spune-ţi părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s