La colțu' străzii

Filozofia securității la transporturi

2 comentarii

fifor-dragneaSenatorul Mihai Viorel Fifor, propus ministru al transporturilor, are licență în filozofie, master în limba română și doctorat în antropologie socială. Are cinci ani de experiență de cercetare socială și nouă ani de management cultural.

După ce a făcut toate aceste lucruri, în 2009, a decis că e momentul să se ocupe de treburi cu adevărat serioase, așa că a studiat „Managementul afacerilor interne” și mai ales „Securitate și bună guvernare”, la academiile instituțiilor serioase, de unde se ia certificatul de parvenire.

Astfel pregătit, a fost apt de a deveni secretar de stat la Interne (2009, 2012) și, desigur, senator (2012). Combinând armonios experiența de cercetare cu cea de securitate, a condus Comisia de anchetă privind cazul Băsescu-Nana.

Va fi, negreșit, un bun ministru al securității transporturilor, mai ales sub conducerea înțeleaptă a domnului general Oprea. Să trăiți!

2 gânduri despre „Filozofia securității la transporturi

  1. Hei ce va ingrijorati atat?
    Omul va cere cateva studii de fezabilitate pentru cateva poteci va planta cativa maracini virtuali pe marginea potecilor ,asa pentru securitatea potecilor si uite asa mai trece anul si vin alegerile si isi incheie cu succes mandatul incredintat. 😀
    Ce vreti mai mult?Face si el ce poate sau ce ii spune seful. 😀

  2. Cred ca un guvern condus de civili si alcatuit numai din civili ar fi cu adevarat o revolutie in Romania, mult peste ce face DNA-ul in ziua de azi. Ma tem ca e imposibil.

Spune-ţi părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.