La colțu' străzii

3, 2, 1… și! Puneți câinii pe Klaus Iohannis!

6 comentarii

Cineva mai vechi prin presă a sesizat foarte bine: „Demult – nici nu mai țin minte de când – „Evenimentul zilei” și „Jurnalul Național” n-au mai fost unite în cuget și-n simțiri…” Ca la un semn, toată presa a început să-l murdărească pe Klaus Iohannis. Indiferent de tabere, orchestra mass-media s-a sincronizat la marele fix de te uiți după dirijorul vidanjei. Așadar neamțul liberalilor e complotist, trădător și… băsist.

Un pic în ofsaid la grămadă întârziată apare și Mirel Palada cu argumente firave, expandate la maxim și poc! îl face rusofil iresponsabil. În Adevărul, ca să se-nchidă cercul presei, acest presupus câine de pază al democrației.

Nu zic, îmi place să trăiesc într-o țară unde presa face exact asta, descoase și caută nod în papură oricui. Dar fără impresia asta jalnică de haită. Pe argumente, fără emoțional, fără senzațional, fără pamflet și burtiere alert colorate. Ok, și cu d-astea, dar vreau să sper că a expirat epoca de aur a tabloidului crescut și descrescut odată cu decada băsistă. Că societatea a prins anticorpi la presa galbenă în timp ce politicienii au rămas hipnotizați de această placă fumată acum cinci-zece ani. Că s-au mai tocit colții tabloizi ai hienelor de presă, „noii securiști” cum bine le-a zis mogulul de presă care știe cel mai bine.  Șo pe el!

 

6 gânduri despre „3, 2, 1… și! Puneți câinii pe Klaus Iohannis!

 1. În loc de PS: Cel mai bine pentru Klaus Iohannis ar fi să nu intre pe terenul mocirlos al tabloidului răspunzând la plăci expirate. Ci să rămână fix așa, plictisitor de decent. E saturație de asa-zis inedit, senzațional, exuberant și mai ales superspiritual cu poante a la Ponta.

 2. K.J. pt noi e JFK 2

 3. Deci e si „rusofil” si „basist” in acelasi timp :))
  Eu mai imi aduc aminte de un alt moment cand si EZ si JN erau de aceeasi parte a baricadei – Rosia Montana. Si atunci se chinuiau sa arate ca cei care au iesit in strada sunt platiti de Soros, ca proiectul RMGC e sublim, locuri de munca, etc.

 4. Toate ca toate, dar eu am ramas interzis cand am vazut articolul de pe deutsche welle http://www.dw.de/johannis-nu-l-scoate-din-joc-pe-mru-nici-viceversa/a-17679532

 5. tocmai ce-au aparut si cele 6 case….iar neamtul s-a aparat slab, desi atacul era previzibil. nu are si el,saracu, consilieri sa-i faca un inventar cu puncte slabe + strategii de aparare ?

 6. hienelor de presă, “noii securiști” cum bine le-a zis mogulul de presă care știe cel mai bine. Șo pe el!
  Se simte egoismul, si te inteleg
  Azi, aveam şi eu trust de presa, flota decimata, solutie imorala de Presedinte, devoalata!
  Onu

Spune-ţi părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.