La colțu' străzii

Populişti, popor, prostii

5 comentarii

Ne-am obişnuit deja ca Iliescu să ne anunţe din când în când sfârşitul capitalismului. Nici nu mai dau link, cunoaşteţi discursul bătrânului activist. Iliescu rămâne mentorul ideologiei social-democraţilor români şi adesea alţi lideri ai PSD derapează în aceeaşi direcţie.

Deunăzi, preşedintele Băsescu şi-a regăsit vocaţia de despot luminat şi s-a stropşit la bănci că nu-şi conduc afacerea cum crede el şi, culmea, că se concurează între ele. Fără comentarii.

Prima pe lista PNL pentru PE, revenită în forţă în partid, Norica Nicolai ne-a împărăşit din înţelepciunea ei şi le-a spus ziariştilor de la Business Standardideea nationalizarii companiilor este salutara in acest context economic, plecand de la premisa ca “firmele multinationale repatriaza profitul si genereaza consecinte economice grave, in special, cresterea somajului”. Curat liberalism!

Daniel Dăianu, într-o declaraţie pentru Cotidianul, pune punctul pe i: “Cine este pentru economia de piaţă nu poate să se opună unei libertăţi fundamentale a proprietarului, eu înţelegând prin proprietar acţionar şi echipa de management.” Dar pe Dăianu l-au scos liberalii de pe listă, să aibă loc Nicolai.

Păi şi cum naiba să votezi această adunătură de popolişti şi prostiile ce le ies pe gură în goana lor nebună după voturile poporului? Nu-s eu mai câştigat că nu mă duc să votez?

5 gânduri despre „Populişti, popor, prostii

  1. cunoaşte-ţi fara liniu-tza.

    🙂

  2. Iremediabil, irevocabil si inoxidabil 😀

  3. Aproape ca imi vine sa o votez pe eba

  4. Probabil că e mai mişto când nu eşti citat, ci copiat. Observ că unul pe Hotnews mi-a copiat ideea cu Băse/Norica/Iliescu contra capitalism şi a dezvoltat-o într-un articol. L-am văzut comentând şi pe la colţul străzii, de unde deduc premeditarea. Curat deontologie.

Spune-ţi părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.