La colțu' străzii

Oprescu a asfaltat o stradă!

Scrie un comentariu

Mai precis, a reasfaltat o stradă. De fapt, era parte din contractul de înteţinere semnat de primarul anterior. Detalii…

Spuneam acum ceva vreme că pe Strada Dem. I Dobrescu, la Galeriile Orizont, se schimbă bordurile. Discutând cu amablilii comentatori preconizam că urmează reasfaltare, după modelul cunoscut – se râcâie ultimul strat de asfalt (câţiva centimetri), se amestecă cu ceva adezivi şi asfalt nou, se toarnă compoziţia la loc şi se nivelează. În câteva zile strada e ca nouă, probabil aţi văzut asta peste tot în Bucureşti (sau în alte oraşe). Exact aşa s-a întâmplat şi pe strada în cauză, doar că a durat vreo două săptămâni, să mănânce şi Dorel o pâine.

Acum au terminat şi la capătul străzii lângă bulevard, să vadă toată lumea prinsă în trafic, au răsărit două panouri mari, galbene, pe care scrie cu litere de-o şchioapă că strada a fost asfaltată în 2009, de Primăra Bucureşti, în vremea Primarului General „Prof. Dr. Sorin Oprescu” – da, cu titluri cu tot, megalomania e mare. Poate fac o poză diseară.

Să mai zică cineva că primarul face doar cârnaţi şi torturi şi moş crăciuni! Uite că a asfaltat o stradă şi ne anunţă pompos. E o vorbă pe la noi, prostul nu e prost destul până nu e şi fudul.

Spune-ţi părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.