La colțu' străzii

2% pentru inima copiilor

Scrie un comentariu

Am o sugestie dacă nu v-aţi hotărât încă unde donaţi 2% din impozitul datorat statului pe anul trecut: Asociaţia Inima Copiilor,  cei care încearcă să utileze cprespunzător primul centru medical pentru chirurgie cardiacă din România – da, primul, nu avem aşa ceva, micii pacienţi sunt trimişi în străinătate, asta dacă au noroc. Iată două linkuri:

Mai am ceva de spus. Dacă aveţi doar venituri din contracte de muncă, legea nu vă mai cere să completaţi declaraţia de venit. Dar dacă nu o faceţi, cei 2% vor rămâne la cel mai incompetent administrator din câţi există, ministerul de finanţe. Nu durează mult, descărcaţi formularul 230, completaţi, trimiteţi prin poştă, aţi făcut o faptă bună. Dacă alegeţi chiar Asociaţia Inima Copiilor, cu atât mai bine, dar important e să faceţi acest gest.

Dacă aveţi venituri din alte tipuri de contracte, oricum sunteţi obligaţi de lege să completaţi formularul 200. Nu aşteptaţi să vină acasă, ca în anii precedenţi, nu se va întâmpl, ANAF a hotărât să facă economie! Bineînţeles, nu s-a obosit să informeze corespunzător contribuabilii, e un prilej foarte bun să le dea ulterior amendă. După cum spuneam, cel mai incompetent administrator din câţi există.

Spune-ţi părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.