La colțu' străzii

Bordurile lui… Oprescu

5 comentarii

Astăzi dimineaţă, pe strada Dem. Dobrescu, în faţă la Galeriile Orizont şi la Ministerul Muncii se lucra de zor: se puneau borduri noi. N-am făcut poze, trebuie să mă credeţi pe cuvânt.

Sunt aceleaşi borduri din ciment care au fost mare cap de acuzare la adresa primarului Videanu. Au fost şi unul dintre argumentele de campanie ale actualului primar, Oprescu. Am spus mereu că e o foarte reuşită manipulare mediatică pusă în cârca fostului primar.

Iată că Oprescu pune borduri. Credeţi că vor sări toţi pe el aşa cum au făcut cu Videanu?

5 gânduri despre „Bordurile lui… Oprescu

 1. Confirm aceleasi inlocuiri de borduri in zona din spatele Pietei 1 Mai. Bordurile vechi erau foarte in regula si niciun fel de amanunt sau detaliu de infrastructura din zona nu justifica executia (in trecutul recent sau in viitor) a unor lucrari ce necesitau inlocuirea bordurilor, trebuie sa ma credeti pe cuvant ca ma pricep.

 2. O explicaţie tehnică eu am primit mai acum ceva vreme, pe timpul lui Videanu: aşa e procedura la întreţinerea „covorului asfaltic”.

  După schimbarea bordurilor urmează „râcâirea” (nu ştiu termeni tehnici) asfaltului, se bagă apoi în malaxoarele alea mobile, se mai pun ceva materiale, rezultă o pastă care se toarnă la loc.

  Ca să meargă procesul ăsta trebuie să fie borduri noi care să ţină asfaltul pe loc. Nu ştiu dacă nu e o abureală. Ca nespecialist mi se pare credibil, dar ştiu şi eu să inventez în domeniul meu explicaţii ce altora li s-ar părea credibile. Dar dacă nu e abureală, schimbarea bordurilor are sens.

  Doar că tare aş vrea să-l văd pe Oprescu explicând de ce schimbă borduri aceloraşi cetăţeni îndoctrinaţi să creadă că motivul e confortul material al familiei Videanu.

 3. Pingback: Sorin Oprescu preia ştafeta bordurilor | INconstantIN's INternet

 4. Bordurile se schimba nu sa tina asfaltu ( e o abureala totala explicatia … s-au inlocuit cele de bazalt sau andezit care erau mult mai durabile decat astea de beton ….ar fi justificabil doar daca erau roase pana la asfalt ! ) ….ci sa tina comisionu = e valabil si la Videanu si la Oprescu ( comisionu )

 5. Pingback: Oprescu a asfaltat o stradă! « La colţu’ străzii

Spune-ţi părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.